Winkelmandje: 0 item(s): € 0,00

Arrangementen


Vermaak in Salland!

Om mensen een gezellig dagje uit te bezorgen en kennis te laten maken met een prachtig stukje Salland, verzorgen wij oa., op afspraak, workshops, kinderfeestjes en bedrijfsuitjes op ons bedrijf. Wij bieden verschillende activiteiten aan voor grote en kleine groepen mensen, jong en oud! Om mensen heerlijk te laten genieten van het mooie platteland!

Wij hebben de beschikking over een ruimte om 50 personen te ontvangen. Deze ruimte is ook goed toegankelijk voor minder validen. Er is een invalidentoilet aanwezig met een doucheruimte. Kortom, voor alle doelgroepen geschikt! Ook is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Mocht u interesse hebben in één van onze activiteiten dan kunt u contact opnemen met tel. 06 22245178 of via info@paardenmelker.nl.

Paard schilderen

U zult versteld staan van je eigen kunnen! Met penseel en verf gaat u aan de slag om uw eigen kunstwerk te creëren, en nieuwe talenten te ontdekken! Geinspireerd door de paarden en hun veulentjes. En jawel, u gaat zelf de wei in om ze eens van dichtbij te bestuderen en ze op een schilders doek te zetten. Bij slecht weer zullen we dit in de stal doen. Het is ook mogelijk gezamenlijk aan één groot schilderij te werken, of per persoon een schilderij, wat bij elkaar één groot kunstwerk vormt. U wordt ontvangen met een lekker bakje koffie of thee met een heerlijke Sallandse lekkernij. Tijdens deze oer-Hollandse workshop is er ook de mogelijkheid een boerenlunch geserveerd te krijgen.

Locatie: Weiland/Stal bij 't Schanebroek in Luttenberg
Duur 2 uur
Personen minimaal 6
Kosten 25 euro p.pers. (excl. Lunch)
(incl. koffie en lekkernij bij ontvangst, materialen)
Boerenlunch 13,50 euro p. pers.
Dinerbuffet vanaf 15 euro p. pers.


Teambuilding/vrijgezellenfeest/Familiefeesten

Met z'n allen gewapend met een kwast. Klaar om erachter te komen hoe uw collega's/familieleden/vrienden nu echt in elkaar zitten. In de smoelenparade schildert u elkaar en komt u erachter hoe een ander u ziet... Of allemaal afzonderlijk beginnen aan een schilderij, maar aan het eind van de rit één mooi eindproduct. Dit vraagt om overleg, samenwerking en creativiteit. Alles wat een team nodig heeft. Uiteindelijk is er een blijvende herinnering aan deze dag. Ook erg leuk tijdens een vrijgezellenfeest. In de landelijke omgeving van Salland is er voldoende inspiratie te vinden om tot een waar kunstwerk te komen. Tijdens deze oer-Hollandse workshop is er ook de mogelijkheid een boerenlunch geserveerd te krijgen.

Locatie Weiland/Stal bij 't Schanebroek in Luttenberg
Duur 2 uur
Personen minimaal 6
Kosten 25 euro p.pers. (excl. Lunch)
(incl. koffie en lekkernij bij ontvangst, materialen)
Boerenlunch 13,50 euro p. pers.
Dinerbuffet vanaf 15 euro p. pers.

Kinderfeestjes

Lekker op de boerderij ravotten, paarden en veulentjes aaien en voeren, creatief knutselen of schilderen! In overleg kunnen we een leuk feestje voor jou organiseren, er zijn meerdere dingen mogelijk. Lekker met je vriendjes en vriendinnetjes op de boerderij, maar niet tussen de koeien maar tussen de paarden en de veulentjes. En na zo'n middag heb je natuurlijk honger als een paard!

Dan kun je bij ons lekker frietjes eten!

Een aantal voorbeelden van wat je bij ons kunt doen:

Laat het ons weten als je dit leuk lijkt of wanneer je een leuk ander idee hebt, dan maken we er samen een mooi feestje van!

Locatie: Weiland/Stal bij 't Schanebroek in Luttenberg
Duur: ± 2 uur
Kosten vanaf 6 kinderen:
Vanaf: Vanaf 10,00 euro per kind
inclusief drinken en een heerlijke lekkernij
Informeer bij ons naar verdere prijzen.
Frietjes 2 euro p. kind.