Winkelmandje: 0 item(s): € 0,00

Paardenverkoop

Schanebroeks Prince (Nieuwmoed's Patrick x Priory Prickle) **VERKOCHT**

Geplaatst door: Nathalie Pronk op 31-01-2014

***VERKOCHT***

Schanebroek's Prince is een bruine ruin en is geboren in 2011. Hij heeft een schofthoogte van 1.41 m, hij zal nog enkele cm groeien. We zijn met hem begonnen met licht longeerwerk. Dit pakt hij zeer goed op. Na verdere training zal hij zadelmak gemaakt worden. Hij is makkelijk in de omgang en heeft 3 mooie gangen.

Vader Nieuwmoed's Patrick (Beaucandan Brendan x Axceen Camillo x Merrie Moscan keur pref.) heeft een groot aantal stermerries voortgebracht, daarnaast een hele reeks goedgekeurde zonen. Ook in het buitenland weet hij zijn stempel te drukken als leverancier van vele goede sportpony's. Een van Europa's beste dressuurpony's is de jonge Patrickzoon Haasendonck's Sultan. Naast dressuurpony's weet Patrick ook spring- en men- pony's van internationale kwaliteit te leveren. Ook de NK en WK kampioen enkelspan pony's Ostara's Sandor, in eigendom van Melanie Beckers, is een zoon van Patrick. Een van de beste springpony's van Europa is Franklin, ook een zoon van Patrick.

Moeder Orchid's Princess Mary is een stermerrie uit de welbekende hengst Priory Prickle. Zij komt uit de welbekende Hetty stam en ontving als 3-jarige een 1e premie op de keuring en werd in 2003 op de regionale keuring in Sevenum uitgeroepen tot best zogende merrie, kleine maat en werd dagkampioen.

Voor meer informatie over de moederlijn van Prince kijk op http://www.paardenmelker.nl/?PageID=3, onder Orchid's Princess mary.

Bij interesse kunt u contact opnemen met Nathalie Pronk tel. 06 22245178

Vader Nieuwmoed's Patrick

Terug naar het overzicht