Winkelmandje: 0 item(s): € 0,00

Paardenverkoop

Sally van de Zandkant (Justice HR x Corso x Brummershoeves Boss) **VERKOCHT**

Geplaatst door: Nathalie Pronk op 23-01-2014

**VERKOCHT**

Sally van de Zandkant is een mooie New Forestpony van 1.37 cm, met een super karakter.

Vader van Sally van de Zandkant is de bekende keur, prestatie hengst Justice HR, afstammeling van de preferente prestatiehengst Kantje's Ronaldo. Justice is op 3-jarige leeftijd goedgekeurd en behaalde hoge punten voor de springonderdelen bij het verrichtingsonderzoek. Hij liep al op 8-jarige leeftijd lichte tour springen. daarnaast is hij in de klasse ZZ springen uitgebracht door Ruben Romp en later door Sophie Claassen. In augustus 2005 werden Justice en Ruben Romp kampioen in de klasse Z springen. Justice HR is op de Hippiade 2010 Nederlands kampioen geworden in de klasse Z categorie D/E. Kaitlin Kitto stuurde de zoon van Kantje's Ronaldo naar het goud.

Justice is een lang gelijnde, rijtypische hengst met een heel gemakkelijk karakter. Zowel zijn vader als zijn moeder hebben de nationale kampioenstitel behaald. Moeder van Justice,Corona Frisia Babette, is tevens de moeder van Klootwijkhoeve's Vidar, goedgekeurde hengst in Belgie en internationale springpony.

Moedersvader Corso is geboren in 1987 en heeft meerdere nakomelingen die op hoog niveau in de sport mee lopen. Corso heeft in 1991 de 30 dagen test met goed gevolg afgelegd in Duitsland. Corso werd op de keuring in 1991 uitgeroepen tot Kampioen! In 1992 was Corso een van de finalisten tijdens het Bundes championat springen.

Er zijn nog een aantal fokprodukten van Sally op ons bedrijf aanwezig, oa.,merrie van Oosterbroeks Francois uit 2011, merrie van Reecamps Eclips uit 2012 en een merrie van Hoppenshof Hero uit 2013.

De afgelopen jaren heeft Sally bij ons in de fokkerij en melkerij meegelopen, op dit moment wordt Sally zadelmak gemaakt.

Wanneer u interesse heeft dan kunt u contact opnemen met Nathalie Pronk tel. 06 22245178

Terug naar het overzicht