Winkelmandje: 0 item(s): € 0,00

Paardenverkoop

Kantjes Dorinda (Justice HR keur, pref. ps.d.h., ps.f.h. x Rusty ps.d.h.)

Geplaatst door: Nathalie Pronk op 01-05-2013

Kantje's Dorinda (2008)

Justice HR (keur ps.d.h.) x Rusty (ps.d.h.) x Watershof Pretendent


Kantjes Dorinda is een 5 jarige merrie van de legendarische hengst Justice HR,. Justice liep al op 8-jarige leeftijd lichte tour springen. daarnaast is hij in de klasse ZZ springen uitgebracht door Ruben Romp en later door Sophie Claassen. In augustus 2005 werden Justice en Ruben Romp kampioen in de klasse Z springen. Justice HR is op de Hippiade 2010 Nederlands kampioen geworden in de klasse Z categorie D/E. Kaitlin Kitto stuurde de zoon van Kantje's Ronaldo naar het goud.

Justice is een lang gelijnde, rijtypische hengst met een heel gemakkelijk karakter. Zowel zijn vader als zijn moeder hebben de nationale kampioenstitel behaald. Moeder Corona Frisia Babette is tevens de moeder van Klootwijkhoeve's Vidar, goedgekeurde hengst in Belgie en internationale springpony.

Moedersvader Rusty heeft in 1989 het verrichtingsonderzoek met afgerond met 96 punten! Hij werd reservekampioen in 1994 en 1995 en kreeg in 1996 het predikaat Prestatie dekhengst.

Dorinda is in 2012 bevallen van een mooi merrieveulen van Nieuwmoed's Patrick, Schanebroek's D-Special. Deze merrie staat momenteel bij ons in de opfok.

Kantjes Dorinda is bij ons in de fokkerij gebruikt en wordt op dit moment zadelmak gemaakt. Zij beschikt over 3 super gangen en laat tijdens het vrijspringen een goede sprong zien. Zij zal daarom geschikt zijn voor diverse disciplines binnen de pony sport! Een super pony met toekomst.

Voor een fimpje: http://www.youtube.com/watch?v=22qCX3D6HtQ&feature=em-upload_owner

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nathalie Pronk tel. 06 222 45 178

 

Terug naar het overzicht